Nieuws

Geen onderdeel van een categorie

Kwalificatie Total

kwalificatie-totalKamphuis Nijverdal B.V. heeft 09 februari 2015 de ‘Coating Procedure Test’, kortweg ‘CPT’ voor het conserveren conform Total specificatie behaald! Deze kwalificatie biedt de mogelijkheid om opdrachten voor Total uit te voeren.

De test dient behaald te worden om aan te kunnen tonen dat de opdrachtnemer kan voldoen aan de hoogwaardige kwaliteitsnormen welke door de klant gesteld worden. Het betreffemde ‘P01S second systeem’ bevat een SA3 gestraalde ondergrond met achtereenvolgens 4 verschillende verflagen waarbij niet alleen aandacht wordt geschonken aan de kwaliteit van het product, maar ook aan wijze van uitvoering.

Een gespecialiseerde en onafhankelijke NACE-inspecteur ziet erop toe dat alle werkzaamheden, van documentatie tot en met nabewerken, uitgevoerd worden volgens strikte en vastgelegde specificaties. Meerwaarde van deze test is, naast dat Kamphuis Nijverdal voldoet aan de eisen van Total, ook haar meerwaarde kan tonen aan andere klanten welke hoogwaardige kwaliteit eisen.

Leave your thought here